Hivatásunk a ragyogóan szép mosoly.

Telefon: +36 89 310-309
Mobil: +36 70 947-8228
E-mail: info@dentalcentrumpapa.hu

Cím: 8500 Pápa, Szent István út 3/B.
>> Elérhetőségek
>> Térkép

Töltse kellemesen nálunk idejét, amíg mi az Ön mosolyával foglalkozunk.

Célunk, hogy megváltoztassuk az emberekben a fogászati kezelésekről kialakult negatív képet, elfedtessük kellemetlen élményeiket. E szempontokat figyelembe véve alakítottuk ki rendelőnket és annak környezetét. Pácienseinket otthonos, kellemes légkör fogadja, valamint egy barátságos és közvetlen, jól felkészült csapat.

Vállalkozásunk 20 éve áll az Önök szolgálatában. A fogászatban és a fogtechnikában elért eredményeink révén váltunk ismerté a Dunántúlon. Újonnan épült, technikailag a legmagasabb színvonalú gépekkel felszerelt fogászati központunkban minden szolgáltatást egy helyen vehet igénybe. Nemzetközi továbbképzéseken (VITA, DENTAURUM) folyamatosan részt vevő szakembereink több éves szakmai tapasztalattal várják pácienseinket.

Dental Centrum Pápa

A Dental Centrum Pápa város központjában, az ősfás Várkert szélén, tiszta, nyugodt, családias környezetben, könnyen megközelíthető helyen található, a parkolás megoldott. A korszerűen és teljesen felújított, akadálymentesített épület a maga nemében a Dunántúlon egyedülálló.

Tévhit, hogy a fogászati kezelés fájdalmas beavatkozás!

A modern érzéstelenítési eljárások kizárják a későbbi fájdalom érzetet, a rendelőben szóló halk, andalító zene pedig oldja a feszültséget. Mi, a Dental Centrum dolgozói azon fáradozunk, hogy elűzzük félelmét és egy kellemes nap végén, elégedett mosollyal távozzon tőlünk.

Válasszon bennünket, hogy megajándékozhassuk a biztos siker zálogával, egy ragyogó mosollyal!